سامانه معاملات خوراك آهنگ غذا موسيقي آشپزي اصول كشورداري

سامانه معاملات خوراك آهنگ غذا موسيقي آشپزي اصول كشورداري

سامانه معاملات خوراك آهنگ غذا موسيقي آشپزي اصول كشورداري

نفوذبرند با آهنگ هاي انواع غذاها و نوشيدني ها

ديگر اينقدر تبليغات ها مشابه يكديگر شده اند كه با انتخاب هاي جديد كمي مواجه هستيم!

نمايشگاه،سمپلينگ،بهره برداري از چهره هنرمند و ورزشكار،جشنواره،بيلبورد و استرابورد،فضاي مجازي، جرايد و رسانه ها، نشست ها، مكاتبات و پيامك و ... همه و همگي را اگر استفاده كرده باشيم تازه به اينجا مي رسيم كه همه اينها در همه جا مرسوم هست و چه چيزي مي تونست وجود داشته باشه كه مرسوم نباشه ولي بتونه به سرعت مرسوم بشه!

اگر ميشد قبل از رفتن به پيتزا فروشي، چلوكبابي، اشتهايمان يك جوري باز مي شد خيلي خوب مي شد!

اگر ميشد وقتي پشت ميز رستوران سنتي يا فست فود داريم غذامون را انتخاب مي كنيم غذاها باهامون حرف بزنند چقدر خوب مي شد!

يا اينكه يكي كه غذا رو خورده بوده و از اون لذت برده بوده، مي اومد و ما رو به وسوسه مي انداخت كه چي بخوريم؟ چه جالب بود! باعث ميشد با اشتها و لذت بخوريم؟!

اگر ميشد موقع خوردن هر غذايي، آهنگ (شعر و ملودي) همون غذا را مي شنيديم و مي خورديم چقدر لذت بخش بود؟باعث مي شد كه غذا و نوشيدني بهمون بچسبه؟!

اگر ميشد موقع خوردن غذاي دلخواه مان، آهنگ اون غذا را بشنويم و خواننده و تيم اون را در جمع خودمان مي ديديم چقدر لذت بخش بود؟!

اگر باهاشون مي تونستيم لايو بگيريم و منتشر كنيم چقدر كيف مي داد؟!

و ...

اينها فقط تعدادي از دلخواسته هاي مشتريان رستوران ها و كارخانجات توليد غذاي بسته بندي شده هست كه ميشه با اونها اقدام به تعريف sku جديد كرد!

كافيست به سايت vib.ir مراجعه كنيد و با تلفن مدير سايت تماس بگيري و اگر هم روال كاري ات پيام دادن هست مي توني به ايميل [email protected] پيام بدي مطمئنا سريع پاسخ مي دهيم.


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: ،


ادامه مطلب
تاريخ : ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸:۰۷ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)

معرفي فصل ها و زيرفصل هاي كتاب راهنماي آشپزي صنعتي

كتاب راهنماي آشپزي صنعتي

فصل اول:طراحي منو 17صفحه

منوغذايي-انواع منو-ساختارمنو-طراحي منو-فهرست بندي طراحي منو-غذاهاي اصلي-منوناهار-منو شام

فصل دوم:طراحي آشپزخانه 16صفحه

آشپزخانه ها و تفاوت هاي فيزيكي آنان- پلان چندنمونه آشپزخانه گرم و سرد با تجهيزات-تاثيرمنوغذايي بر فرآيند طراحي و چيدمان آشپزخانه ها

فصل سوم:انبارداري،كنترل و نگهداري مواد غذايي26صفحه

درخواست كالا،نگهداري كالا وكنترل مواد غذايي- درخواست مواد غذايي-موارد مهم در درخواست و نگهداري كالا-استانداردهاي فيزيكي نگهداري مواد غذايي

فصل چهارم:سازماندهي آشپزخانه ها 8 صفحه

تركيب مواد و توليد غذا-پيش غذاها و اشتهاآورها-چرخش شيفت پرسنل-

فصل پنجم:آماده سازي8صفحه

آماده سازي مواد اوليه-آماده سازي مواد غذايي – آماده سازي(ميزآن پلاس)

 فصل ششم:روش هاي پخت32صفحه

پخت غذا-درجه  حرارت مركز گوشت-ايجينگ گوشت گوساله(بيف)-بيات كردن گوشت

فصل هفتم:پرسيون و سرو كردن14صفحه

چگونه غذاها را در بشقاب سرو و پرسيون كنيم-ارايه گارنيش و تزئين كردن غذا-گارنيش-چيدمان بشقاب-جدول گارنيش هاي كلاسيك-جدول چيدمان بشقاب

فصل هشتم:استانداردهاي دستور طبخ20صفحه

استانداردهاي دستورطبخ-فرم استاندارد دستور طبخ-آزمايش بازده-پيش هزينه-آناليز هزينه محصول-جدول وزن ها و حجم ها-گالن ها-جدول بازده-جدول تبديلي

فصل نهم:تجهيزات آشپزخانه43صفحه

تجهيزات و لوازم آشپزخانه

اجاق ها

فصل دهم:سس ها(گرم-سرد)64 صفحه

سس هاي گرم-ضروريات يك سس خوب-رو-ساير نشاسته ها-اجزاي تشكيل دهنده سس هاي مادر-سس هاي مادر-سس بشامل-سس هاي تعليقي گرم-سس هاي قهوه اي- سس گوجه فرنگي-اسپانيول-دمي گلاس-سس اسپانيول-مهيا ساختن دمي گلاس-دمي گلاس سريع-سس هاي والوتي-والوتي گوساله-والوتي ماكيان-والوتي ماهي يا سبزيجات-روش تهيه تمام سس هاي والوتي-عصاره هاي غليظ شده گوشت گوساله-جدول سس هاي تركيبي-بشامل رقيق-بشامل غليظ-سس برديليز-سس كرم-سس آلمندي-سس سوپريم-برسي بلانش-سس هاي تركيبي از عمل تقليل- سس هاي صدف داران-سس نيوبرگ-ساير سس ها- سس هاي امولسيون-انواع سس هاي امولسيوني-بري بلانك ساده-سس برنيز-سس هالنديز-سس هاي كره-كره هاي تركيبي-برسي باتر-مترو دي هتل-كره قرمز-سس هاي گوناگون-سس هاي تقليل شده آلامينت يك دقيقه اي- سس هاي باربيكيو-سس هاي ميوه جات شيرين و ترش- كاسترو

فصل يازدهم:صبحانه پزي25صفحه

صبحانه-تخم مرغ پزي-تخم مرغ آب پز-تخم مرغ آب پز را چگونه تهيه و آماده سازي مي كنند-تخم مرغ مخلوط شده-تخم مرغ پوچد شده-تخم مرغ شيررد-غلات مورد استفاده در صبحانه-گوشت هاي صبحانه-سيب زميني لاينز-پن كيك-بيسكويت-نان هاي صبحانه-ميوه جات تازه و آبميوه ها-

فصل دوازدهم:پخت انبوه8صفحه

پخت انبوه-برنامه ريزي در بخش هاي مختلف-برنامه ريزي در بخش آماده سازي-برنامه ريزي براي آشپزخانه ها-برنامه ريزي براي سروغذا و سرويس

فصل سيزدهم:ريسيپي كارتها و دستورالعمل هاي پخت24صفحه

برنج ها-خورشت ها- كباب ها- سس هاي سالادها-سالادها

فصل چهاردهم:اصطلاحات آشپزي16صفحه

اصطلاحات انگليسي آشپزي رايج در آشپزخانه هاي صنعتي

جهت اطلاع از نحوه تهيه كتاب به وبگاه www.vib.ir مراجعه كنيد و از طريق تماس با موبايل مدير سايت نسبت به خريد آن اقدام نماييد.


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: ،


ادامه مطلب
تاريخ : ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳:۳۸ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)

پرداخت غرامت به مشاغل آزاد و مشاغل در ارتباط با بين الملل در صورت تصويب 5شنبه تعطيلي

آيا پنجشنبه تعطيلي به نفع ايرانيان است؟

دولت لايحه اي را براي تعطيلي ادارات دولتي در روزهاي پنج شنبه در دستور كار دارد
بدترين كاري كه دولت ها در زمينه امور اداري كشور تا كنون انجام داده اند دخالت در تعطيلي ها بوده است!

دولت ها با تعطيلي ها بدنبال هر چي هستند بدنبال افراد در مشاغل آزاد بدنبال افراد در مشاغل داراي ارتباطات بين المللي نيستند و به همين دليل به اين گروه از افراد ضربه وارد مي شود كه درصورت تصويب چنين تعطيلات سازمان يافته اي لازم است به اين گروه از افراد غرامت پرداخت شود.

دولت وقتي 5 شنبه را تعطيل مي كند چنانچه حقوق به كارمندان دولتي و حكومتي و نظامي نپردازد تازه كمي موجه مي شود! چون در اين حالت ضرر تعطيلي به خودشان يعني حكومتي ها نيز وارد مي شود و چيزي عايدشان نمي شود ولي اگر تعطيلي براي آنها مرخصي يا كاهش ساعت كاري يا امثالهم با دريافت مواجب باشد به ضرر مردم عادي از مشاغل آزاد و مشاغل با ارتباط بين المللي محسوب مي گردد و مشمول غرامت بايستي بشود.

حتي اگر درصورت تصويب تعطيلي با عدم پرداخت حقوق به دولتي ها و حكومتي ها روبرو شويم باز اينكار مشمول پرداخت غرامت به مشاغل آزاد مي شود چون لزومي ندارد كه مشاغل آزاد از حق طبيعي خودشان بخاطر 2400000 كارمند دولت محروم شوند يا آن عده قليل باعث عدم كسب انتفاع به توسط عده كثير بشوند!

براي تصويب تعطيلي هايي كه به امورات 80 ميليون جمعيت ايراني تاثير مي گذارد لازم است از همه پرسي استفاده شود.

شايد بگويند كه مانع نمي شوند ولي اين گفته آنها مغلطه اي بيش نيست؟!

چون عدم حضور اين عده قليل باعث كندي يا وقفه در كارهاي عده كثير مردم مي شود!

بنابراين علاوه بر اينكه 5 شنبه ها نبايستي تعطيل بشود بلكه بجز تعطيلات توروز كه تعطيلات باستاني ايرانيان هست مابقي تعطيلات نيز بايستي حذف شوند و درصورت باقي ماندن آن تعطيلات نيز بايستي به ما بقي ايرانيان از گروه مشاغل آزاد و مشاغل در ارتباط با بين الملل پرداخت غرامت صورت بگيرد.

وقتي تعطيلي صورت ميگيرد يك نفر كه با يك خارجي مي خواهد تنظيم جلسه كاري يا تجارت نمايد با تعدادروزهاي كاري موثر و كمتري مواجه است تا كارش را به پيش ببرد چون آنها شنبه يكشنبه و ما 5شنبه جمعه را براي شاغل آزاد از بين مي بريم.

شايد بگويند آنها شنبه را تعطيل كرده اند بلكه اين گفته آنها اشتباه مي باشد آنها شنبه شان نيمه باز هست و همچنين آنها از گروه كشورهاي جهان اول و پيشرو هستند و پيشرفت شان را كرده اند و الان مي خواهند كيف شان را بكنند و بمانند ما از گروه  كشورهاي جهان سوم نيستند بنابراين ما بايستي بيشتر زحمت بكشيم تا بتوانيم خلاء را پر نماييم و در آينده كيف بكنيم!


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: 5شنبه تعطيلي،


ادامه مطلب
تاريخ : ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۲:۲۴:۴۴ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)

غذاها آهنگ و موسيقي دارند بمانند هر غذا كه رنگ بو عطر طعم لطافت و دماي مخصوص دارد

شايد بپرسيد آهنگ و موسيقي هر غذا چه معني دارد؟ مگه هر غذا ميتونه آهنگ و موسيقي داشته باشد؟

جواب سوال هاي بالا را با مطالب زير شروع مي كنم و در نهايت توضيحات را تكميل مي كنم.

آيا هر غذا داراي رنگ، بو، طعم،لطافت،دماي مخصوص خودش نمي باشد؟! اين دما رنگ بو طعم لطافت ناشي از تركيب مواد و هنر آماده سازي و آشپزي مي باشد كه نشات گرفته از يك توافق يا قرارداد بين آشپزها از قديم الايام بوده است كه اگر اين مواد اوليه به اين شكل تهيه و پخت شوند به اين خوردني خوشمزه با اين رنگ بو طعم لطافت و دماي مخصوص آن خوراكي دست پيدا مي كنيم.

بنابراين به همين شكل بين آهنگسازان،ترانه سرايان علاقمند و مبتكر در حوزه خوراك و متخصصين آشپزي و صنعت كيترينگ ايران نيز اينچنين توافق و قراردادي صورت گرفته است كه اگر اين سازها، ترانه ها، تنظيم و مستر شوند در نهايت محصولي كه بدست مي آيد مي تواند قبل،حين و بعد از خوردن آن غذاي بخصوص براي خورنده ايجاد لذت نمايد.اين لذت از طريق حس شنوايي به فرد خورنده و شنونده منتقل مي شود.

براي هر غذا و نوشيدني ، ترانه سرا اقدام به توليد شعر و محتوا مي نمايد و سپس آهنگساز به كمك نوازندگان و خواننده آنرا توليد مي نمايد و در نهايت توسط تنظيم كننده ميكس و مستر مي شود.

پس هر غذا نيز مي تواند آهنگ و موسيقي داشته باشد بمانند هر غذا كه رنگ بو عطر طعم لطافت و دماي مخصوص دارد.

توليد آهنگ غذاي كباب، آهنگ غذاي پيتزا و آهنگ سرود ملي خوراك توسط گروه آهنگسازي موسيقي خوراك شركت مديريت ارزش نشان خاورميانه راهبر سامانه معاملات خوراك www.vib.ir انجام شده است و آماده فروش به مشترياني از گروه رستوران هاي زنجيره اي، هتل هاي زنجيره اي، كارخانه هاي توليد غذاي آماده نيمه آماده بسته بندي شده و اپراتورهاي مخابراتي و انتشارات كتب آموزشي آشپزي مي باشد.

از تمامي علاقمندان آهنگسازي و آشپزي دعوت مي شود تمايل خود به همكاري در اقصي نقاط جهان را از طريق ايميل [email protected] و يا گذاشتن پيام زير همين مطلب اعلام نمايند.

بديهي است در اينكار نوين كساني كه پيشقدم باشند به بيشترين منافع مادي و معنوي دست مي يابند.


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: جشنواره موسيقايي خوراك،


ادامه مطلب
تاريخ : ۲۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۹:۳۹ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)

بازگشت منزلت ژئوپليتيكي با پشتوانه مردمي پس از همه پرسي ممكن است

گروه سياسي خبرگزاري تسنيم نوشته سيدمحمد خاتمي رئيس دولت اصلاحات در بيانيه‌اي كه به مناسبت سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي 16 بهمن 1401 منتشر كرده گفته است:مي توان سياهه بلندي از پيشنهادهاي اصلاحي را ارائه داد و با توجه به شرايط و مقتضيات، آنها را اولويت بندي و زمان بندي كرد. اصلاحاتي كه منوط به تغيير و اصلاح قانون اساسي نيست بلكه با بازگشت به همين قانون اساسي اينهمه اصلاحات ميسر است.

چه كسي حرف سيدمحمد خاتمي را مي خواند؟! كه آمده دوباره "تكرار" كرده است!

اينها همه از يك گروه هستند و همه اينرا مي دانند! 

الان نقش پليس بد و پليس خوب را مي خواهند بازي كنند؟!

مي خواهند از آستين شان شعبده اي بيرون بياورند؟!

اينها مي دانند چنانچه قضيه به همه پرسي قانون اساسي بكشد كل قانون اساسي تغيير مي كند و ديگر اساس وجودي آنها از بين مي رود بخاطر همين سياهه بلندي از پيشنهادهاي اصلاحي را آماده كرده اند كه منوط به تغيير و اصلاح قانون اساسي نباشد.

لطفا دوباره "تكرار" نكنيد كه همان نيمچه ارج و قربي كه داريد از بين نرود!

تنها با همه پرسي استاني در ابتدا و سپس همه پرسي سراسري مي توان اوضاع را ريشه اي بسامان كرد.

در همه پرسي استاني براساس نيازهاي هر استان در همه ابعاد، قانون ايالتي تعيين مي شود و سپس براساس قوانين ايالتي مي بايستي قانون اساسي سراسري تدوين و به همه پرسي گذاشته شود.

تنها راهكار براي داشتن پشتوانه مردمي و حفظ حيثيت و آبرو!


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: قانون اساسي،


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶:۱۱ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)

پژوهش ها و دستاوردها روزي به كار مي آيند

در سال 1387 شركت فرصت آفرين قرن در محل نمايشگاه هاي بين المللي تهران سالن خليج فارس با حمايت ستاد كارآفريني شهرتهران و سازمان حفاظت محيط زيست كشور،سازمان آموزش فني حرفه اي كشور،هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران-هما،سازمان بهزيستي كشور، سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، مجمع امور صنفي مشترك شهرستان شميرانات و اتحاديه صنف پزندگان شهرستان شميرانات اقدام به برگزاري اولين كنفرانس كارآفريني كيترينگ مواد غذايي و صنايع وابسته نمود كه در مجموع 15مقاله و 3پيام از دبير اجرايي،رييس مجمع و اتحاديه صنفي شميرانات،دكتر سيدمصطفي رضوي سرپرست دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران و همچنين 2 پيش گفتار از سوي دبير علمي كنفرانس و دبير كنفرانس ارايه گرديد.

فهرست مقالات اولين كنفرانس كارآفريني كيترينگ مواد غذايي و صنايع وابسته

10و 11 شهريور ماه 1387

نمايشگاه بين المللي تهران

سالن خليج فارس

دبير كنفرانس سيدحسين احمدي دبيرعلمي كنفرانس دكترمحمد حسين عزيزي دبير اجرايي كنفرانس بهرخ باقريان

اهميت تغذيه و بهداشت مواد غذايي در توليدات غذايي كيترينگ نوشته دكتر احمد رضا درستي مطلق در جايگاه رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور
نقش كيترينگ ها در عرضه غذاي سالم نوشته دكتر سيدهدايت حسيني جايگاه مديركل نظارت بر موادغذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي
پروژه تدوين نقشه جامع علمي و كارآفريني كشور در حوزه صنعت كيترينگ نوشته دكتر محمد حسين عزيزي جايگاه عضو هيات مديره انجمن متخصصان علوم و صنايع غذايي ايران و دبير علمي اولين كنفرانس كارآفريني كيترينگ مواد غذايي و صنايع وابسته
اهميت آموزش مديريت غذا و تغذيه در توسعه گردشگري نوشته مهندس عيسي عسگري جايگاه كارشناس ارشد كيترينگ هوايي آرمان
تاثير روش هاي مختلف پخت و فرآيندهاي حرارتي بر روي ارزش غذايي مواد غذايي تهيه شده جهت كيترينگ نوشته دكتر ريحانه احمدزاده قويدل جايگاه عضو هيات علمي گروه صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد قوچان
فناوري هاي نو در صنعت غذا و صنايع غذايي نوشته دكتر حامد افشاري جايگاه عضو هيات علمي دانشگاه آزاد و كارشناس دبيرخانه ستاد ويژه توسعه فناوري نانو رياست جمهوري
تاريخچه كيترينگ در جهان و اهميت روابط عمومي در اين صنعت نوشته دكتر ميرزا بابا مطهري نژاد جايگاه كارشناس ارشد ارتباطات و روابط عمومي و مسئول گروه آموزش مديريت و منابع انساني مركز آموزش مخابرات ايران
استراتژي غذا و تغذيه نوشته دكتر داود فرج زاده جايگاه مديريت تحقيقات در علوم پزشكي،دانشگاه علوم پزشكي بقيه الله دانشكده بهداشت، گروه تغذيه و صنايع غذايي
كيترينگ و جيره اضطراري نوشته عبدالمجيد مسكوكي جايگاه استاديار پژوهشكده علوم و صنايع غذايي پارك علم و فناوري خراسان
كاربرد سيستم HACCP در صنعت كيترينگ نوشته دكتر سيدهادي رضوي جايگاه مديرگروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه تهران
تضمين ايمني و بهداشت مواد غذايي با اجراي سامانه HACCP در واحدهاي كيترينگ مواد غذايي نوشته دكتر مهدي قيافه داودي جايگاه عضو هيات علمي موسسه تحقيقات فني و مهندسي كشاورزي
اصول اساسي پختن مواد غذايي به روش سرخ كردن عميق نوشته دكتر محمد علي سحري جايگاه معاون پژوهشي دانشكده كشاورزي و استاد گروه صنايع غذايي دانشگاه تربيت مدرس
استاندارد ايزو22000 راهكاري براي تضمين ايمني مواد غذايي در كيترينگ نوشته مهندس فتانه شكرالهي—مهندس رحيم ابوعلي جايگاه كارشناسان ارشد سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران-پژوهشكده غذايي و كشاورزي
صنايع غذايي و توسعه كسب و كار كيترينگ با رويكرد بازاريابي نوشته مهندس نصرت الله نصيري جايگاه مشاور ارشد سازمان آموزش فني و حرفه اي وزارت كار و امور اجتماعي
فست فودهاي بدون آشپزخانه با استفاده از كنسروهاي پلاستيكي نوشته واهه آقاجاني جايگاه شركت زاك متال
اسامي شركت كنندگان در نمايشگاه جانبي

مجتمع طيور اروميه

شركت دلوسه

شركت كره شكلي

شركت شاهو نگين اورامان

شركت مهندسي –پژوهشي عطاآفرين

مرجع اطلاعات منتشره سايت www.vib.ir مي باشد


موضوعات مرتبط: رويدادها

برچسب‌ها: كنفرانس اول كيترينگ،


ادامه مطلب
تاريخ : ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۴:۰۵:۵۳ | نویسنده : سيدحسين احمدي | نظرات (0)نظرات (0)
[ ۱ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By nasrblog.ir:.