سامانه معاملات خوراک آهنگ غذا موسیقی آشپزی اصول کشورداری

سامانه معاملات خوراک آهنگ غذا موسیقی آشپزی اصول کشورداری

سامانه معاملات خوراک آهنگ غذا موسیقی آشپزی اصول کشورداری

معرفی فصل ها و زیرفصل های کتاب راهنمای آشپزی صنعتی

کتاب راهنمای آشپزی صنعتی

فصل اول:طراحی منو 17صفحه

منوغذایی-انواع منو-ساختارمنو-طراحی منو-فهرست بندی طراحی منو-غذاهای اصلی-منوناهار-منو شام

فصل دوم:طراحی آشپزخانه 16صفحه

آشپزخانه ها و تفاوت های فیزیکی آنان- پلان چندنمونه آشپزخانه گرم و سرد با تجهیزات-تاثیرمنوغذایی بر فرآیند طراحی و چیدمان آشپزخانه ها

فصل سوم:انبارداری،کنترل و نگهداری مواد غذایی26صفحه

درخواست کالا،نگهداری کالا وکنترل مواد غذایی- درخواست مواد غذایی-موارد مهم در درخواست و نگهداری کالا-استانداردهای فیزیکی نگهداری مواد غذایی

فصل چهارم:سازماندهی آشپزخانه ها 8 صفحه

ترکیب مواد و تولید غذا-پیش غذاها و اشتهاآورها-چرخش شیفت پرسنل-

فصل پنجم:آماده سازی8صفحه

آماده سازی مواد اولیه-آماده سازی مواد غذایی – آماده سازی(میزآن پلاس)

 فصل ششم:روش های پخت32صفحه

پخت غذا-درجه  حرارت مرکز گوشت-ایجینگ گوشت گوساله(بیف)-بیات کردن گوشت

فصل هفتم:پرسیون و سرو کردن14صفحه

چگونه غذاها را در بشقاب سرو و پرسیون کنیم-ارایه گارنیش و تزئین کردن غذا-گارنیش-چیدمان بشقاب-جدول گارنیش های کلاسیک-جدول چیدمان بشقاب

فصل هشتم:استانداردهای دستور طبخ20صفحه

استانداردهای دستورطبخ-فرم استاندارد دستور طبخ-آزمایش بازده-پیش هزینه-آنالیز هزینه محصول-جدول وزن ها و حجم ها-گالن ها-جدول بازده-جدول تبدیلی

فصل نهم:تجهیزات آشپزخانه43صفحه

تجهیزات و لوازم آشپزخانه

اجاق ها

فصل دهم:سس ها(گرم-سرد)64 صفحه

سس های گرم-ضروریات یک سس خوب-رو-سایر نشاسته ها-اجزای تشکیل دهنده سس های مادر-سس های مادر-سس بشامل-سس های تعلیقی گرم-سس های قهوه ای- سس گوجه فرنگی-اسپانیول-دمی گلاس-سس اسپانیول-مهیا ساختن دمی گلاس-دمی گلاس سریع-سس های والوتی-والوتی گوساله-والوتی ماکیان-والوتی ماهی یا سبزیجات-روش تهیه تمام سس های والوتی-عصاره های غلیظ شده گوشت گوساله-جدول سس های ترکیبی-بشامل رقیق-بشامل غلیظ-سس بردیلیز-سس کرم-سس آلمندی-سس سوپریم-برسی بلانش-سس های ترکیبی از عمل تقلیل- سس های صدف داران-سس نیوبرگ-سایر سس ها- سس های امولسیون-انواع سس های امولسیونی-بری بلانک ساده-سس برنیز-سس هالندیز-سس های کره-کره های ترکیبی-برسی باتر-مترو دی هتل-کره قرمز-سس های گوناگون-سس های تقلیل شده آلامینت یک دقیقه ای- سس های باربیکیو-سس های میوه جات شیرین و ترش- کاسترو

فصل یازدهم:صبحانه پزی25صفحه

صبحانه-تخم مرغ پزی-تخم مرغ آب پز-تخم مرغ آب پز را چگونه تهیه و آماده سازی می کنند-تخم مرغ مخلوط شده-تخم مرغ پوچد شده-تخم مرغ شیررد-غلات مورد استفاده در صبحانه-گوشت های صبحانه-سیب زمینی لاینز-پن کیک-بیسکویت-نان های صبحانه-میوه جات تازه و آبمیوه ها-

فصل دوازدهم:پخت انبوه8صفحه

پخت انبوه-برنامه ریزی در بخش های مختلف-برنامه ریزی در بخش آماده سازی-برنامه ریزی برای آشپزخانه ها-برنامه ریزی برای سروغذا و سرویس

فصل سیزدهم:ریسیپی کارتها و دستورالعمل های پخت24صفحه

برنج ها-خورشت ها- کباب ها- سس های سالادها-سالادها

فصل چهاردهم:اصطلاحات آشپزی16صفحه

اصطلاحات انگلیسی آشپزی رایج در آشپزخانه های صنعتی

جهت اطلاع از نحوه تهیه کتاب به وبگاه www.vib.ir مراجعه کنید و از طریق تماس با موبایل مدیر سایت نسبت به خرید آن اقدام نمایید.


موضوعات مرتبط: رویدادها

برچسب‌ها: ،


تاریخ : ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۳:۳۸ | نویسنده : سیدحسین احمدی | نظرات (0)نظرات (0)
[ ]
<<         >>


.: Weblog Themes By nasrblog.ir:.